Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Huvudvärken tillbaka

Huvudvärk idag igen??? Jag pallar inte, mådde ganska hyfsat när jag klev upp men successivt börjar huvudvärk att ge sig till känna. Vad är det som saknas? är min stora fråga när jag mår mer dåligt än bra just nu. 
 
Ska snart ge mig in i duschen så får vi se om inte lite varmvatten kan råda bot på min oro och huvudvärk. Kan det vara så simpelt att jag får huvudvärk för att jag oroar mig eller tvärtom?
 
Bye

Något är inte rätt

Min lediga dag idag och jag har mått dåligt hela dagen. Det började på morgonen med sprängande huvudvärk och total utmattning (efter en natts sömn?) för att senare bli värre med utmattningen, jag har princip försökt att göra något men endast orkat i ca 30 minuter. Totalt slutkörd har jag gått in och vilat någon timme för att försöka igen 30 minuter, något är inte rätt. Min kropp känns som om jag gått igenom en skördetröska, öm och utmattad, trodde i min enfald att det var energi som saknades men har ätit både frukost, lunch och kvällsmat men det hjälper inte. Sen blir man ju inte lugnare av att man helt plötsligt upptäcker en liten knuta på höger sida några cm under revbenen. Hmm, måste kanske kolla det. Nu orkar jag inte vara uppe längre så sängen lockar med mjuk kudde och skönt täcke.
 
Bye

Katt som njuter i solen

Det här är Etzio!
Han njuter otroligt mycket när solen lyser och värmer upp både hans kropp och själ.
 
Bye