Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Slut för idag.

Nu har jag gjort en tvätt till i badkaret och den hänger för närvarande på tork. Har druckit te ikväll??? Ja, jag vet, är det inte knäppt så säg. Här höjer jag kaffe till ofantliga höjder för att svika min älskade dryck med te - två koppar till och med. Näe, så kan jag bara inte göra, jag måste dricka kaffe innan jag går och knyter mig för kvällen. Annars kan jag ju inte kalla mig smålands största (troligtvis) kaffetant, med hedern i behåll. Njut av denna bild på min katt och härlig bild av en kopp KAFFE!!!
 
Bye
 
Etzio - den galna, men dock så (ibland) mysiga katt. Tyvärr har han en förkärlek för ekorrar.
 
 
 
Ahhh, en ljuvlig kopp kafffe :D
 
 

Drogberoende

Ju mer jag tänker på rökningen dessto mer känner jag mig taggad. Även när jag inte läser boken så reflekterar jag över rökningen under en dag. Till exempel så funderade jag på vad det är för känsla jag har innan jag bestämer mig för att gå och ta en cigarett. I samma veva funderar jag på att om jag vore rökfri precis då, så skulle mitt största misstag vara just att vänta.....på något. Mentalt måste jag komma till den insikten att jag inte ska vänta på något när jag väl rökt sista cigaretten, utan när den väl är rökt, så är det inget mer utan livet går vidare precis som vanligt utan planerandet, möjligheten att kunna ta en cigarett när jag klivit ur bilen och är på väg in genom dörren. Fokus på just det är ett av mina största misstag jag gjort. Att sen se det som en prestation att jag kanske varit rökfri x-antal dagar alt. veckor är ju helt fucked up.
 
Att se glädjen att inte vara slav över nikotinet, att vara drogfri om jag nu ska uttrycka mig rent sanningsenligt. Jag är ju faktiskt drogberoende - av nikotinet, det känns inte så bra att skriva det men om sanningen ska fram så är det ju just det jag är. Cigaretten smakar inte gott, det stinker som fan och det enda som får mig att tända en cigg till en stund senare är ju nikotinberoendet. Nikotinet i sig lämnar ju kroppen ganska snabbt och därför röker jag mer och mer, det enda som hindrar mig att röka ännu mer är jobbet och att jag hatar att röka inomhus (vilket jag inte gör heller). Om nikotinet hade hållt i sig flera timmar efter att jag hade rökt, då hade jag inte rökt de ca 20 cigaretterna jag röker per dag. Då kanske jag bara hade rökt 5. I och för sig är väl 5 lika jäkla illa som 20 men det hade varit bättre, på något vis. Men jag är fullt övertygad om att nikotinet lämnar min kropp fruktansvärt snabbt och det lilla beroendet ger sig till känna, snabbare och snabbare.
 
Bara lite tankar just nu.
 
Bye

Källsorteringsdraperi

Så här blev det, ett litet draperi framför källsorteringslådorna, ganska snyggt, tycker jag. Detta är en nödlösning tills jag vet om jag ska ha ett skåp eller kanske till och med en liten frys där. Eller man kanske skulle installera en vinkyl. Det finns ganska snygga vinkylar på marknaden idag, jag får titta runt lite på nätet och sen får vi se om och vad det kommer att bli där.
 
Bye