Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Jippii

Jag tror jag lyckats.
 
Poolen har inte förflyttat sig under dagen och jag håller tummarna att den inte kommer att göra det senare heller.
 
Tog min första stapplande steg i poolen, blötte benen när jag rensade med håven efter drunknande insekter och lite grässtrån. Kallt så attan precis när jag klev i men sen blev det ganska behagligt.
 
Här ska badas i morgon om vädert tillåter, awesome :D
 
Bye

Slåss med 3 ton

Nu på morgonen har jag fightats med 3 ton pool. Försökte efter konsten alla regler att eliminera lutningen på gräsmattan där poolen står, men inte fasiken hjälpte det.
 
Så nu på morgonen har jag puffat och kämpat med nästan en fylld pool för att få under ännu mer lutnings-eliminering (kan man skriva så?). Den briljanta idén jag hade var att puffa under - en liten bit åtminstone - jordsäckar som låg och väntade på att användas.
 
Så nu är jag helt slut i kroppen, men jag hoppas att poolen inte får för sig att traska iväg mer. 
 
Bye
 
 
 
 

Hur jäkla svårt ska det va?

Tidigare inlägg:
 
Soligt = Bada
Molnigt = Tvätta bilen
 
Så här blev det:
 
Tömma Poolen - det visade sig att den lilla lutningen som var ca 4 graders lutning, räckte. Poolen har under ett gäng timmar förflyttat sig nästan 5 cm. 
Så nästa steg är att få bort den eventuella lutningen och sen fylla den jäkla poolen en gång till. Seriöst, jag har precis slösat över 3 kbm vatten och nu ska jag fylla den igen. Funkar det inte den här gången jag då är vi ju uppe i 6 kbm, jag tror min räkning kommer att sticka iväg till siffror jag inte ens trodde fanns ;)
 
Där ser man vad moder natur kan ställa till det för mig :D
 
Bye