Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Formspray från Schwarzkopf

Den här produkten blev jag rekommenderad att köpa av en kollega. Med facit i hand så är den jäkla bra. Mitt hår är som bebishår, tunna tunna strån och flygit som bara den. Det går inte att forma på ett bra sätt och vanligt hårspray har varit min lösning då jag inte permanentat mig eller klippt mig jäkligt kort. Jag har fått spraya halva hårspraysburken i håret för att det ska hålla någon timme eller två.
 
Sen jag köpte detta formspray har jag knappt tittat åt hårspray. Oavsett om det är blött eller torrt (nja, på mitt hår när det är torrt är det väl inte optimalt) så går det att forma och det håller sig klart längre än två timmar. Bäst är det när jag sprayar i det i blött hår och bara kramar håret, sen får det självtorka. Herregud, jag får lockar som håller sig nästan hela arbetsdagen. Det är inte lika tydliga lockar efter ett niotimmars pass, men lockarna finns där.
 
Kan klart rekommendera detta medel till den som har bokstavligt - tunnt bebishår. :-)
 
 
Bye
 
 
 
 

Måla element

Idag som först målade jag mitt element för andra gången. Första gången jag målade så gick det inte så bra. Andra strykningen påbörjades och när jag väl var färdig upptäckte jag ett penselstrå på ett ställe, så jag tog ju självklart bort det så det inte skulle torka fast. Eh, när jag gjorde det så lossnade ALL färg på elementet. Det var som att dra av ett lakan med färg. Efter det gav jag liksom upp. Någon vecka efter denna incident så slipar jag ännu en gång och låter det stå tills ikväll. Peppar,peppar jag håller tummen att det ska sitta fast efter andra strykningen av färg imorgon kväll. Sen ska jag sätta dit en ny termostat sen ser det ju nästan ut som nytt. :-)
 
Bye
 
 
 
 

Ny ansiktskräm från Garnier

Köpte två nya krämer häromdagen, den blå luktade himelskt gott. Jag har ju problem med torr hy när kylan kommer och måste smörja in mig varje dag för att bibehålla nån typ av elasticitet i ansiktet under vintertid. :-)
 
Bye