Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Häcken är borta och så även tiden...

Japp, i lördags förra förra veckan var jag som sagt ute i trädgården och började ta bort min häck som växer helt okontrollerat. Klar förändring och nu kan jag till och med se min grannes hus när jag är i örtagården (den som aldrig tycks bli färdig). Solen kommer att lysa och värma mina örter under våren och sommaren och ett plus i kanten är att mossan kanske försvinner med. :)
 
Lavendelbuskarna är nerklippta och redo för att växa till sig igen.
 
Jag har jobbat som en slav både på jobbet och här hemma och jag har till slut fått bort hela häcken. Phu, det har varit tajt med både tid och andrum. Men jag ser ljuset i tunneln att så småningom få lite lugnare arbetsdagar och framför allt få lite mer tid i trädgården.
 
Liten bild kanske?
 
Bye
 
 
 
 

Ledig helg = städning

Nu är det ledig helg igen och som vanligt dagarna innan helg börjar jag tänka på min helgstädning. Som jag skrivit i många inlägg så tycker jag om att gå hela dagen och plocka undan, ställa till rätta och annat smått och gott för att många timmar senare då ha ett nystädat hus - till nästa lediga helg. Suck, jag har inget liv känns det som.
 
Så nu sitter jag här och våndas över hur jag ska göra denna helg. Det som drar extra mycket just idag är att solen lyser och jag vill egentligen gå ut i trädgården och börja vårstäda där istället........................................
 
Det får blir trädgården idag. Jag blir sjuk om jag inte får gå ut och slita lite.
 
Bye  
 
 

Nu kastas handduken in...

Har nu kommit till den punkt i livet jag aldrig ville till, men sanningen är en otrolig retsticka i det här fallet - jag pratar ålderns nackdelar. Jag har under hela mitt vuxna liv varit stolt över mitt minne. Nja, jag kan inte minnas precis allt och jämt, men för det mesta så har jag haft koll på läget och vad som händer och vad som ska göras de närmsta veckorna framåt. Och när det gäller daglig medicinering så har det aldrig ställt till problem förr.
 
Idag har jag fått krypa till korset, och köpt mig en dosett-låda?? Vet inte vad det egentligen heter men jag har inte koll på om jag tog levaxinet på förmiddagen eller eftermiddagen. Så på apoteket köpte jag en sån där doserare för 7 dagar. Nu kommer jag inte glömma att ta min tablett, problemet blir väl att jag glömmer fylla upp doseraren på söndagar då, he he.
 
Bye