Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Skräpväder

Oj vilken jäkla sovmorgon jag tog mig idag, sov ända till halv elva. Förr när jag var runt 20-30 år kunde jag sova till efter tolv utan problem. Men nu när jag sover så länge som idag, så får jag oftast lida för det. Huvudvärk och ont i princip överallt. Det tar ungefär en timme innan kroppen anpassat sig igen. Det här med ålder är tydligen inget att leka med ;)
 
Idag vet jag inte alls vad jag ska pyssla med, vädret tillåter inte några större projekt att starta upp och inomhus är jag inte motiverad att göra något. Så det får väl bli en vända in till stan och köpa in jord och framför allt en telefon. Har fundering på att investera i en telefon till jacket här hemma. Min mobiltäckning där jag bor är inte den bästa och när jag väl ska ringa ett för mig "viktigt" samtal så kan det brytas mitt i, jag blir så jäkla förbannad då.
 
Bye

Återhämtning, check

Ja, den har återhämtat sig, min mc. Sonen och jag gick igenom hela mc:n i fredags, det visade sig att batteriet var något fel på, den visade fulladdat men gav inte någon kräm till mc:n. Alla säkringar var hela och det som orsakade att inte ens en lampa lös var att det var korrission? på stiften till donet som ger ström till startmotorn.
 
Så inköp av nytt mc-batteri, stålborsta stiften och sen var det bara att starta upp och se glad ut. Tack min älskade son för att du finns.
 
 
Bye
 
 

Mc:n är död

Det är bara att bekräfta att min mc är nu officiellt död. jag har fullt batteri, kablarna är det inget fel på men ändå så kommer det inte fram en enda lite elektricitet, suck. Jag kan absolut ingenting om motorcyklar med felsökning eller annat tekniskt.
 
Det är bara att bita i det sura äpplet och lämna in den igen för att se om det finns någon typ av hjärtstartare för den eller om det faktiskt är så att något relä eller kanske till och med startmotorn gått sönder. Det skulle inte förvåna mig om det är mina värmehandtag som gjort att hela mc:ns el gått åt helvete.
 
Bye