Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Har du lust att prata med mig en stund?

Min son ringer på lördagnatt ca 01:30  och ställer just den frågan. Jag hade jobbat lördagkvällen så jag var ju vaken. Jag frågade honom vad han gjorde och då berättar han följande:
 
- Jo mamma, jag festar i kväll och jag ville inte gå hem med de kompisarna som slutade festa tidigt men sen ville jag inte heller gå hem med kompisarna som fortsatte festa nu och skulle göra en stund till. Då bestämde jag mig för att gå nu.
- Eh, om du nu festat vem ska du sova hos då?
- Näe, men jag sover i bilen.
- I bilen, var är du egentligen och festar?
- I centrala Lund.
- Men var har du bilen då?
- Den står lite i utkanten av centrala Lund. Och jag promenerar dit just nu och ville ha någon att prata med när jag gick så därför ringde jag dig.
- Men det blir ju iskallt i bilen.
- Jag har både täcke och kudde med mig så det är lugnt vet du.
 
Jaha, så var det med det. Vi fortsatt att prata i 45 minuter om vad som hänt i veckan och hur festen var osv, osv. När han kom fram till bilen så sa vi godnatt. På söndagen skickar jag ett sms ungefär vid 11-tiden och kollar att allt är ok. Och svaret blev att allt var ok men han skulle vila en stund till för han kände sig inte redo att köra bil riktigt än.
 
Det kvittar hur långt bort eller hur nära ens barn bor, man oroar sig varenda eviga gång de är på fest. När man får veta det vill säga. Som tur är så får jag inte veta alla gånger de är på fest för då skulle jag nog bli galen av sömnlöshet. Ha, ha, ha
 
Bye
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: