Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Bärande vägg eller inte?

Nu är det gamla i sovrummet rivet. Eftersom jag är osäker på om det är en bärande vägg har jag bett min hantverkare komma förbi och kika på det samt tipsa mig om hur jag fortsätter med snetaket  och dörröppningen på smidigaste sätt. Att flytta dörren kommer göra att sovrummet blir lättare att möblera och framförallt lättare att få in och ut eventuella möbler, som exempelvis en 120-säng. 😀
 
Bye 
 
 
 

Somna ovaggad

Oftast när jag kommer hem från jobbet så undviker jag att äta mat - riktig mat. Jag nöjer mig med en macka eller en frukt. Anledningen till detta är ganska enkelt att förklara - jag somnar så fort jag ätit färdigt. Jag somnar sittandes i soffan eller på en stol i köket och ibland - under tiden jag äter!!! Det är som om någon har slagit ett vedträ i huvudet på mig.
Detta är ett bekymmer för mig då jag gärna vill pyssla med saker innan jag ska gå och lägga mig och inte efter att jag somnat i soffan och vaknar med ett ryck en timme senare. Så min lösning är att äta lite när jag kommer hem och senare på kvällen när jag gjort vad jag ska så kan jag laga mat och äta, då blir det ibland precis lagom att somna för natten. Jag undrar om detta är åldersrelaterat, ha ha ha. 
 
Bye
 
 

Eh, morgonlektyr?

Ja, har man inte morgontidning så "tager man vad man haver" 😊
Att fynda i Maxis reklamblad funkar det med om inte lite bättre vissa dagar då morgontröttheten i ögonen sitter i, det finns många bilder i den. Precis vad mina nyvakna ögon behöver ha ha ha 😉
 
Bye