Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

-17 grader

Brrrr, kommer ner till köket och känner kylan i huset och ser termometern visar -17 grader ute. Inte undra på att det är lite kylslaget denna morgon.
 
Jag bor i ett gammalt hus byggt 1904 och självdrag finns i detta hus och det märker jag av när temperaturen går under -10 grader. Inte nog med det så tog jag mig ett bad igår och varmvattnet tog slut, inte helt slut så klart men att duscha varmt blev helt plötsligt ingen option utan det var pissljummet. Under natten nu så har pannan fått upp sin temperatur och en varm dusch nu på morgonkvisten var helt underbart.
 
Pannan sjunger nu på sista versen, den är ca 20 år gammal och jag måste inför nästa vinter byta ut den mot något annat. Det lutar starkast åt en luft/vattenpump eftersom det är det billigaste och mest effektiva för pengarna idag. Och inte minst har utvecklingen inom den tekniken gått framåt sen jag installerade min luftpump för 10 år sen.
 
Det största problemet jag har just nu är att ju sämre min panna blri desto hörgre räkningar varje månad.
 
Bye
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: