Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Vilken fredag

 
 
På morgonen var det möte ca 1 timme.
 
Sonen och jag handlade in det sista för färden ner till Nybro där familjen hade slagit 3 flugor i en smäll - examen, pappas födelsedag och mors dag. 
 
Tyvärr, får jag nog säga att jag blev sjuk så till den mildaste grad att jag mitt under allt firande var tvungen att hoppa i säng. Sjukdomen var egentligen huvudvärk som gick från mitten på ryggen ända upp till skallen, jag kan lugnt påstå att jag var inte så jäkla stursk, det enda jag tänkte var att det är så typiskt och planer på att ta bilen och åka hem var mer eller mindre bestämda men jag lyckades inte ta mig ur sängen så det blev att vara kvar. 
 
Kl nio på kvällen började det att släppa och jag kunde återförenas med familjen på nedervåningen och faktiskt ha lite roligt på kvällen, så jag är glad att jag inte lyckades ta mig ut till bilen.
 
Lördag blev sovmorgon och umgänge med sonen och pappa. Lite god frukost, film och kaffe, helt underbart. Då njöt jag i fulla drag. Sovmorgon är jag inte bortskämd med. Lite senare kom dotter med sambo och vi åt grillat till lunch med resten av tårtan som blev kvar sen gårdagen. Klockan fyra på eftermiddagen tog jag mitt pick och pack och drog hem.
 
Bye