Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Mattorna är nu ute :D

Nu är det diskat och mattorna har åkt ut på vädring för att senare misshandlas av mattpiskaren. :D
Före och efter - en liten bit in på min storstädning.
 
 
Bye
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semestern är över

Dammsugaren har haft sin sista semesterdag. Enligt föregående inlägg så är jag taggad ut till tårna att få städa denna helg. Städning under en renovering - vet alla som gjort en - är näst intill omöjligt, visst man kan ta fram den lilla damsugaren och köra av golven men riktigt rent blir det inte när det ska sågas, slipas, putsas, spacklas m m var och varannan dag och inte nog med det så kan man väl inte begära att hantverkarna ska ta av sig skorna varje gång de springer ut till sin bil för att hämta ett verktyg eller dylikt och in igen, det blir ju som sagt ganska många gånger de springer ut till bilen under en renovering. 
 
Hur som haver, så är den delen förbi denna gång och jag har redan fått i mig två koppar kaffe (klev upp halv sex) och kroppen har knakat färdigt i alla leder, huvudet börjar greppa att denna dag inte är en dröm och jag känner någon typ av inre lycka just nu. Kan man bli så knasig av att få städa en hel helg? Näe, nu sätter vi igång stereon och börjar städa.
 
Bye

STORSTÄDNING here I come

Wiiiie, ett arbetspass till, sen gäller det, STORSTÄDNING. Vad jag har längtat till denna helg, att få dammsuga, damma, piska mattor, putsa och fejja och när det är färdigt så är det inga hantverkare som ska behöva traska in och fixa något (iallafall inte än på ett tag) utan det kommer att vara rent, ahh, du härliga tanke. Sätter jag på stereon med goo musik också så blir det pricken över i:et. AWESOME :D
 
Bye