Trädgård/renovering och mc bloggen

Skriver om min vardag som den kommer och tokigheter jag råkar ut för och sist men inte minst mitt storhetsvansinne när det kommer till renovering av mitt hus.

Inget liv - bara massa strunt

Precis efter jag la ut senaste inlägget slog det mig att jag lägger ut en massa strunt, jag kan ärligt säga att jag vet inte varför. Kanske för att jag inte har något liv, jag försöker väl inbilla mig att någon kanske har samma problem som jag, att skriva något oavsett vad, för att människor (mina barn framförallt) ska tro att jag lever ett fullt liv, men jag gör inte det. 
 
Jag gör vad jag kan för att ha någon mening med livet, är det att gräva, sy, sätta upp lister eller egentligen vad som helst som inte intresserar någon annan än mig själv så inbillar jag mig att jag fyller en funktion, lever ett liv på något vis. Att det finns en vits med allt detta.
 
Seriöst, vem lägger ut bilder på stryktvätten i tvättstugan och sen när den är borta? Jo, jag. Här snackar vi patetisk.
 
Hobbyfilosofen har slagit till igen ;-/
 
Bye
 
 

Nu tar jag kväll

Orkar inte en skottkärra till så nu tar jag och lägger av för ikväll.
Dusch står på tur och sen damsugning. Problemet när jag gräver här hemma är att det kommer in otroligt mycket sand och grus inne? Förstår ingenting, jag tar av mig skorna varje gång men ändå så kommer för mycket sand in. 
 
Kom inte så långt som jag trodde, det går för långsamt - jag skyller på ålder och dåligt kondis :-D
 
Bye
 
 

Grävuppdatering..

Det tar musten ur mig, att gräva ner i stenig mark ca 30 cm. Flertal pauser tar jag för min kropp tar stryk som attan av detta grovjobb. Det är en lång bit kvar, sakta men säkert går det framåt.
 
All denna sand, grus och stenar fyller jag inte bara upp på min lilla infart utan även vägen som leder fram till min infart. Kommunen borde ge mig betalt för att jag fyller igen alla dessa regnhål som är nästan lika djupa som jag själv gräver. :-)
 
 
Bye
 
Påbörjat grävning
 
 
Grävt ca 30 cm djupt. Långt kvar, ja,ja...